Inderdaad: nieuw! Daar is ze dan: Loulou Kan, dochter van Mark (mijn zoon) en Moniek. De 11e generatie na Klaas Kan en Geertruid Fijkes.

Het belangrijkste nieuws is natuurlijk de geboorte van Loulou, maar er is nog meer te melden. Op veel plekken ziet de website er wat anders uit. Op de bladzijden ‘verhalen’ en ‘archief’ is minder tekst en meer beeld te zien. Zo kun je sneller een keuze maken. Bovendien heb ik de verhalen die al op de website stonden onder het tabblad verhalen en bij de berichten, samengevoegd met de verhalen uit alle nieuwsbrieven en al die verhalen in een tijdlijn geplaatst

Verder zijn er advertenties toegevoegd en ook wat drukwerk. Hebt u nog foto’s of andere illustraties (drukwerk, documenten, advertenties) die een plaats op de website verdienen dan hoor ik dat graag.